Sari la conținut
Ferentz

Lacul Kuori: In căutarea păstrăvului Sevan

Postări Recomandate

Introducere
 

Citat

În acest ghid explorăm apele cristaline ale lacului Kuori, în căutarea pășunatului eșuat. Tutoringul și tacticile de rotire au fost folosite în crearea acestui ghid. Trei locații au fost pescurate metodic folosind patru tipuri diferite de momeală pentru a afla despre preferințele păstrăvului Sevan de pe Lacul Kuori. Datorită frecvenței scăzute a capturilor de păianjen sevan, comparativ cu alte specii din Lacul Kuori, vor fi furnizate și câteva informații despre alte specii. Lacul Kuori este una dintre cele mai bune destinații de filare din pescuitul rusesc 4, iar datele vor demonstra în mod clar că există într-adevăr pești în Kuori.

Informații despre specii
 

Citat

Pășunul Sevan (Salmo ischchan) este endemic la Lacul Sevan situat în Armenia. Este acum pusă în pericol în acel lac datorită pierderii habitatelor de la scăderea nivelului apei. A fost transpusă cu succes în Issyk Kul din Kârgâzstan. În viața reală se hrănesc cu organisme bentonice, în special specii de amfipoduri. Există patru subtipuri care au fost identificate.

  • winter bakhtak (Salmo ischchan ischchan)
  • summer bakhtak (Salmo ischchan aestivalis)
  • gegharkuni (Salmo ischchan gegarkuni)
  • boy (Salmo ischchan danilewskii)
Citat

 

Studiile fylogenetice au arătat că peștele este strâns legat de păstrăvul caspic, plasându-l în complexul de păstrăv brun. În viața reală, greutatea maximă publicată este de 17 kg.

În joc, păstrăvul Sevan sa adaptat condițiilor din Lacul Kuori și se hrănește în coloana superioară a apei. Pe măsură ce explorăm datele, mai multe detalii vor fi distribuite în preferințele lor în joc.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×