Sari la conținut

Exaizo

Members
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Exaizo

  Reclamatie Habbibi

  *2x post fiindca n-am acces la edit* Va mai mirati de ce ramane server-ul gol la 4 dupa-masa frtmiu, cu admini de genul, btw mersi de jigniri domnule admin. https://imgur.com/a/4IUr8iE =)))
 2. Exaizo

  Reclamatie Habbibi

  1.5. Este interzis sa executati comenzi pe un alt admin pe server. Orice frictiuni la nivelul Staff-ului se vor discuta pe teamspeak la sedinte unde se va explica in detaliu situatia. Puteti aduceti dovezi (consola, screenshot-uri, demo-uri, logs). Apoi se va lua o decizie. LASA HABIBI CA MACAR POTI INJURA PE SERVER DACA NU STII SA CITESTI =)) PS: Am fost martor, chiar ma uitasem si eu pe thekiller ca mi-a dat cateva hs frumoase, si era curat. Are Habbibi reclamatie si de la mine pentru ca mi-a dat kick aiurea doar fiindca isi ia bataie saracul. PPS: Ieri am jucat pe server si a trebuit sa strig de 3 ori pe u@ cu capslock de un ratat (1) Muie Dragnea avea numele, ca avea wall, si m-am saturat sa repet si am iesit ca erati 5 admini drq si nu va faceti treaba, toti la joc vorbeati, nimeni spec sa se uite pe el, iar acum dati ban aiurea adminilor. Esti mare om Habbibi, cu bataie de joc urca sv dont worry.
 3. Exaizo

  Reclamatie Hajibibi w/e

  Numele tau: cute but psycho Numele adminului pe care il acuzi: Hajibi ceva Motivul reclamatiei: Mi-a dat kick fara motiv dupa ce i-a dat ban unui admin fara motiv. Jucasem si eu drq ca un om linistit, chiar voiam sa-mi cumpar si grad ca am avut server inainte dar nu mai am timp sa ma ocup de un server, 4k membrii in steam group, pot si sa dovedesc :), deci stiu ce inseamna sa ai un server populat unde lumea sa nu isi bata joc, si faza asta ca i-a dat ban unui admin, chiar m-a facut sa nu-mi mai cumpar. El mi-a dat kick fiindca nu am voie cu pistol la awp round, totusi in regulament NU scrie nimic despre chestia asta. Dovezi: https://i.imgur.com/SFGJl8C.jpg Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/eldeen_a/ Data si ora: Acum 10 minute ~
×